100%

Communicatie / Inspiratie / Creativiteit

360-graden-communicatie_sm

100%
Communicatie en creativiteit

Functionele, creatieve en conceptuele analyses als startpunt van volledige communicatietrajecten. Naargelang de wensen en de noden van de klant, bepaalt deze zelf op welk punt in het communicatietraject van start wordt gegaan.

360° communicatie
trainer-of-coach_sm

100%
Inspiratie en communicatie

Voor trainers en coaches ontwerpen we concepten en geven we vorm aan hun opleidingstools. Zowel feedback-sessies met trainers voor de inhoud van opleidingen, vormgeving van cursustools als eindredactie behoren tot de mogelijkheden.

Voor trainers en coaches
onze-opleidingen_sm

100%
Creativiteit en inspiratie

Dankzij jarenlange ervaring in communicatieve en creatieve trajecten biedt Eyes Media ook inspirerende opleidingen en teambuildings aan. Hiervoor kan je op ons beroep doen via meerdere formules: een korte infosessie, een introductie van een halve dag of een sessie van een volledige dag.

Onze opleidingen

bruno_vanmackelbergh

Zakelijke creativiteit meets artistieke inspiratie

Eyes Media mag zich terecht een 100% creatief communicatiebureau noemen.  Bruno Vanmackelbergh legt als hedendaags kunstenaar op een innoverende manier de link tussen het klassieke canvas en de wereld van geïnspireerde zakelijke communicatie. Zo maakt Bruno creativiteit op twee manieren tastbaar en worden beide werelden verweven tot één vloeiend verhaal.

Bekijk ons artistiek portfolio