Besix neemt Heijmans België over

Sterke marktpositie, oog op totaaloplossingen

Zoals enkele weken geleden verschenen in de pers, heeft de Heijmans-groep een overeenkomst bereikt met BESIX, de grootste Belgische bouwonderneming en actief in bouw, infra, milieu, facility management en vastgoed. BESIX neemt alle operationele Belgische activiteiten over.
Lees meer... 


Veilig fietsen in Aarschot


De stad Aarschot, het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) en Riopact  bundelen de krachten voor een volledige herinrichting van de Herseltsesteenweg in Aarschot. De omgeving wordt heraangelegd, met nadruk op fietspaden voor een veiligere en meer leefbare stad. Daarnaast wordt het bestaande rioleringsstelsel vervangen.

Doorverwijzing handelaars

Het adequaat en efficiënt handelen om de hinder zo veel mogelijk te beperken typeert Heijmans Infra. De toegankelijkheid van de handelaars in de buurt van de werken is voor elk project een belangrijke prioriteit. In Aarschot participeren de handelaars mee om hun zaak de juiste plek in de omleidingsroute te geven.
Lees meer...

 


Vacatures in beeld

De tijd staat niet stil, en de communicatiemiddelen razen als een sneltrein voor ons uit. We willen deze halte bij Heijmans Infra niet missen en koppelen ons graag aan deze nieuwe media.
Lees meer...

 
 


Belasco blijft één van de belangrijke Vlaamse spelers op het gebied van productie, verwerking en verkoop van asfalt. Met vestigingen in Puurs, Gent en Bilzen kunnen we overal instaan voor alle asfaltprojecten. Zowel voor openbare als (middelgrote) privé-werken. De mensen van Belasco staan garant voor een persoonlijke aanpak en een directe communicatie. Een verademing die rendeert!

Mail offerte@belasco.be
voor een vrijblijvende offerte!


 

Wilt u deze berichten niet meer ontvangen? Klik hier