Op de hoogte van Heijmans Infra!

Wegenbouw en rioleringen zijn absolute kernactiviteiten van Heijmans Infra. We zijn bekend om onze sterke communicatie met alle betrokkenen tijdens elk project.

Ook met jou willen we communiceren!

Met deze nieuwsbrief brengen we je  op de hoogte van de laatste nieuwtjes, mooiste projecten en belangrijkste gebeurtenissen van Heijmans Infra.

We kijken alvast uit naar jouw feedback!

Aarzel niet om ons te contacteren.


Graag tot dan!
HET TEAM VAN HEIJMANS INFRA
T +32 (0)3 870 79 70
heijmansinfra@heijmans.beHeraanleg van de Geeraard Van den Daelelaan

Van ‚slechtste weg van Gent’ tot innovatieve prestigebaan

Contractwaarde: 3.850.000 euro
Locatie: Gent
Opdrachtgever: Haven van Gent en Stad Gent
Bouwperiode: 150 werkdagen
Oplevering: Medio december 2014

Medio december tikt Heijmans Infra, ruim binnen termijn, af voor oplevering van de Geeraard Van den Daelelaan. Een project in opdracht van het Havenbedrijf Gent die hiermee 3,85 miljoen investeert. In iets minder dan 150 werkdagen is de heraanleg van de weg van 2,7 kilometer een feit. Inclusief volledig nieuwe rioleringen, nutsleidingen, openbare verlichting, spoorovergangen en een aansluitend fietspad over de hele projectlengte.

Lees meer...

Check onze nieuwe website op www.heijmans.be


Investeren in groei

Stilstaan is achteruitgaan. Ook in tijden van crisis gaat Heijmans Infra geen investeringen uit de weg om een topkwaliteit te garanderen.
Een glijbekistingsmachine van Wirtgen (SP25I) is één van die meest recente aankopen. Deze degelijke machine legt lijnvormige elementen zoals greppels en borduren, maar werkt ook mooi volledige voetpaden en rijwegen af tot 3,5 meter breed. Een betere verdichtingsapparatuur en een lagere watercementfactor zorgen voor betere en veiligere werkomstandigheden en het leveren van een onberispelijke kwaliteit.

Lees meer...Heijmans Infra laat bevredigende cijfers zien op een moeilijke markt

De voorbije weken werden de halfjaarcijfers van de Heijmans groep gepubliceerd en in de pers becommentarieerd. De resultaten van de Belgische dochterbedrijven bleven onderbelicht door de focus op de Nederlandse tegenvallende resultaten. De Belgische Infra-activiteiten laten wel degelijk bevredigende cijfers (en dit voor het achtste jaar op rij) zien waarbij in de eerste jaarhelft bij een licht dalende omzet een positieve marge van 5,3% werd gerealiseerd. Bovendien werd de balans versterkt door een sterke toename van het eigen vermogen en de cashpositie. Onze resultaten geven de moedervennootschap dan ook het nodige vertrouwen om ons in Vlaanderen een sterk autonome koers te laten varen. Het volledige persbericht is terug te vinden op : http://heijmans.nl/media/filer_public/25/21/25217ba4-5f7f-4f8e-be77-ef0f34031dcd/halfjaarcijfers_2015_-_persbericht.pdf